BASILICUM BRUSCHETTA zonder knoflook
Inhoud |
---|
€ 7,50
Mild, fijn, pittig: deze bruschetta-variant is de perfecte keuze voor iedereen die liever geen knoflook eet. Met een aangename kruidige smaak en de frisse smaak van basilicum, is het een geweldige topping voor geroosterd brood en de perfecte begeleider van pastagerechten. Onze tip: De basilicumbruschetta kan ook gebruikt worden om heerlijke saladedressings en lekkere marinades voor vlees en groenten te mengen.
pittig
Productbeschrijving
Zo maak je makkelijk zelf bruschetta! Italiaanse hapjes gaan altijd goed, vooral bruschettabrood. Dus wat dacht je van een origineel bruschetta recept, maar zonder veel moeite? Klassiek gemengd met fijne olijfolie, als dip met kwark en yoghurt of als pittige spread met roomkaas: er zijn talloze manieren waarop je de basilicum bruschetta kunt gebruiken. En deze bruschetta mix is zelfs geschikt voor vegetariërs.
Ingrediënten: 65,8% tomatenvlokken (tomatenpuree, maïszetmeel), zout, uien, 6,7% basilicum, paprika, olijfolie, peterselie, citroenschil, peper, natuurlijke aroma’s.
Inhoud: 85 gr.
Bewaarwijze: Droog bewaren, beschermd tegen hitte en licht.
Voedingswaarden: (Specificaties per 100 ml)
Energie: 311 kcal / 1303 Kj
Vet: 4,8 g
Waarvan verzadigd vet: 0,8 g
Koolhydraten: 46 g
Waarvan suikers: 36 g
Eiwit: 11 g
Zout: 8 g